Q1. Hvorfor lyser e-cigaretlampen ikke, og der kommer ingen røg ud?

Batteriet er ikke opladet. Brug venligst den matchende oplader til at oplade batteriet. En opladningstid bør ikke overstige 4 timer, ellers vil det let føre til batteriskader.

 

Q2.E-cigaretter bliver varme.

Hyppig brug eller utilstrækkelig olie vil gøre enheden varm. E-cigaretter bruger nul-kemisk filament til at få nul-olie til at fordampe, og kernetemperaturen kan nå mere end 300 grader. Nul-kemisk udstyr vedtager en isoleringsstruktur på flere niveauer, men Overdreven brug eller utilstrækkelig olie vil akkumulere Med en vis mængde varme vil det føles lidt varmt, og det kan bruges som almindelig rygning, og cigaretholderen vil generelt ikke have tydelig varme.

 

Q3.Ramlende lyd ved brug.

E-cigaretter er lavet af nul-graders kemisk filamentvæske, der øjeblikkeligt fordampes til gas, så der vil være en lyd under brug, fordi den fysiske forandring er meget hurtig og voldsom.
Dette er et normalt fænomen.

 

Q4. Skal jeg oprette en konto for at afgive en ordre? Kan jeg handle uden en konto? 

Du kan afgive en ordre som gæst uden en konto. Vi anbefaler dog at oprette en konto for personlige præferencer for at gemme de kreationer, du ønsker, og for at lette adgangen til fremtidige køb.

 

Q5.Hvordan kan jeg foretage ændringer i mine kontooplysninger?

For at foretage ændringer på din konto skal du først logge ind på din konto. Der vil du have mulighed for at ændre dine kontooplysninger. Når du har opdateret dine data, skal du sørge for at gemme dine ændringer.